www.dnipr.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Дніпровський район >> Вісті установ культури
Про прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на зайняття посади директора комунального закладу «Дніпровська центральна районна бібліотека»,
Версія для друку Написати листа

10.06.2019
ОГОЛОШЕННЯ

Дніпровська районна рада розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на зайняття посади директора комунального закладу «Дніпровська центральна районна бібліотека», що належить до спільної власності територіальних громад Дніпровського району.
Членами конкурсної комісії можуть бути:
- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:
- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
- є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
- є членом трудового колективу комунального закладу «Дніпровська центральна районна бібліотека», на посаду керівника якого проводиться конкурс.
Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.
Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури районній раді, яка шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.
Для участі громадські організації подають по 3 кандидатури, лист про участь у конкурсі підписаний керівником організації (у довільній формі) та додають до нього анкети і заяви на кожну запропоновану особу (за формами, що додаються).
Зазначені документи слід подати в термін до 02.07.2019 року в письмовому вигляді за адресою: смт Слобожанське, вул. Теплична, 5, каб. 12, та на електронну пошту: dneprrada@dp.gov.ua.
Подані пропозиції розглядаються районною радою протягом 03-04 липня 2019 року.
Жеребкування буде проведено 05.07.2019 року за адресою: смт Слобожанське, вул. Теплична, 5, каб. 25.
Склад конкурсної комісії буде сформований 05.07.2019 року.
Конкурсний відбір проводиться в два етапи.
Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 15.07.2019 року об 11:00 год., за адресою: смт Слобожанське, вул. Теплична, 5,
каб. 25.


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор